Priopćenje za javnost - Stabilan rast i uspješni rezultati u 2023. godini

Poštovani,

iza nas je još jedna u nizu uspješnih godina u kojoj smo timskim radom i predanošću uspješno ostvarili svoje poslovne ciljeve i značajno premašili postavljene financijske planove, prilagodili poslovanje novoj službenoj valuti euru te uskladili se sa svim regulatornim propisima, a uz sve to bili podrška rastu i razvoju naših klijenta.

U protekloj godini Partner banka je u skladu sa svojom poslovnom strategijom i vizijom, a unatoč svim otegotnim gospodarskim okolnostima i izazovima, ostvarila izniman poslovni rezultat koji je znatno viši od planiranog. Tako je proteklu godinu obilježio daljnji nastavak rasta aktive, rast kreditnog portfelja kao i rast depozita uz istovremeno ostvarenje visoke dobiti, održavanje visokih rezervi likvidnosti, visokog koeficijenta regulatornog kapitala uz održavanje svih pokazatelja stabilnosti, likvidnosti, strukture i kvalitete portfelja na visokom nivou.

Banka je 2023. godinu završila s aktivom u visini od 300,5 milijuna eura što predstavlja rast od 15,4 milijuna eura ili 5,4% u odnosu na kraj prethodne godine.

Više možete pročitati ovdje