Pošaljite nam poruku
Pošalji poruku
Anketa
Kako podmirujete svoje obveze?
  •  Isključivo putem Internet bankarstva
  •  Kombinacijom Internet bankarstva i plaćanja gotovinom na šalteru
  •  Isključivo gotovinom na šalteru
Glasaj   Rezultati

Obavijest o novim naknadama

Obavještavamo Vas o promjeni naknada u poslovanju s poslovnim subjektima koje će biti u primjeni od 15. prosinca 2019. godine. Nove naknade usklađene su s Uredbom 2019/518 o izmjeni Uredbe 924/2009 u pogledu određenih naknada za prekogranična plaćanja u Uniji i naknada za preračunavanje valuta, kojom se izjednačavaju naknade za nacionalna i prekogranična plaćanja u eurima i nacionalna plaćanja u kunama.

Cijena najzastupljenijih nacionalnih i prekograničnih platnih naloga u eurima značajno je snižena na 1,99 kuna, a koliko će ubuduće  iznositi i naknada za nacionalne platne naloge u kunama.

U skladu s gore navedenim, od 15. prosinca 2019. godine u primjeni su i promjene u paketima Banke. Zbog izjednačavanja naknada za nacionalna i prekogranična plaćanja u eurima i nacionalna plaćanja u kunama ukidaju se paketi PARTNER.izvoznik i PARTNER.turizam, a svim korisnicima navedenih paketa usluga je ubuduće dostupna pod nazivom PARTNER.mali poduzetnik.

Pogodnosti u paketima Banke također su usklađene s navedenom Uredbom, a uvjete novih paketa možete naći na linkovima niže.