Priopćenje za medije - Nova Uprava Partner banke d.d. Zagreb

U skladu s Odlukom Nadzornog odbora Partner banke d.d. i uz prethodnu suglasnost Savjeta Hrvatske narodne banke s danom 24. prosinca 2014. godine funkciju predsjednika Uprave Partner banke zbog odlaska u mirovinu napušta Ivan Ćurković, a na njegovo mjesto dolazi Petar Repušić, dosadašnji član Uprave Banke. Također, s navedenim danom novom članicom Uprave Banke postaje Marina Puljiz koja dolazi s mjesta Direktora Sektora upravljanja regijama i Savjetnika Uprave Partner banke.

Petar Repušić je diplomirao na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, smjer Financije. Karijeru je započeo 2002. godine u Privrednoj banci Zagreb gdje je radio na poslovima s poslovnim subjektima nakon čega je početkom 2006. godine prešao u Hrvatsku poštansku banku na mjesto rukovoditelja Odjela poslovanja s gospodarstvom u Podružnici Zagreb. U Partner banku došao je u rujnu 2007. godine na mjesto direktora Sektora gospodarstva, te je od prosinca 2010. preuzeo funkciju člana Uprave Banke zaduženog za poslovanje s poslovnim subjektima i  stanovništvom, te riznicu.

Marina Puljiz je diplomirala i magistrirala na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, smjer Računovodstvo, revizija i financije. Nakon diplomiranja radila je u Croatia banci, a zatim u Privrednoj banci Zagreb na mjestu menadžera za odnose s klijentima. Sljedeće tri godine zaposlena je u Societe Generale - Splitskoj banci na mjestu zamjenika direktora Sektora za srednje velika poduzeća regije Sjever, a nakon toga i na funkciji direktora istog sektora. Od ožujka 2011. godine zaposlena je u Partner banci na mjestu Direktora Sektora upravljanja regijama i Savjetnika Uprave banke.



Partner banka d.d. Zagreb